Ski's

2 Artikel(en)

2 Artikel(en)

Atomic ski's voor iedere skiër

Binnen het assortiment van Atomic is er voor elke skiër de juiste ski te vinden. Bij de dames ski's is de veelzijdige, gemoedelijke Atomic Cloud Nine al jaren lang een favoriet. Niet alleen de looks spreken tot de verbeelding. De prestaties doen dat ook.

Atomic Redster
Voor de sportiefste skiërs is er de Atomic Redster lijn met daarin racemonsters als de wendbare en stabiele Atomic Redster Doubledeck SL slalom ski en de Redster Doubledeck GS voor de snelheidsduivels die van lange bochten op hoge snelheid houden. 

Atomic Nomad
De trend van de laatste jaren is dat de ski's wat breder worden. Dit zorgt er samen met de rocker voor dat de ski's veel lekkerder blijven skiën in de slechte sneeuw of als u eens een uitstapje buiten de gebaande paden maakt. De nieuwe topper in deze lijn is de Atomic Nomad (S) Temper Ti ARC. Al jarenlang een populaire ski in dit segment is de Atomic Nomad Black Eye Ti.

Bestel uw nieuwe Atomic ski's makkelijk en snel in onze webshop, of kom langs in onze ski en snowboard winkel in Hengelo (ov).

Vergeet bij het bestellen van uw ski's niet de zoollengte van uw skischoenen en uw gewicht door te geven. Met deze gegeven kunnen wij uw ski's geheel piste klaar bij u afleveren!