brillen

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 149

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 149

Grote collectie skibrillen / goggles en zonnebrillen

Baum Sport is het adres voor topkwaliteit brillen. Onze collectie bestaat uit casual zonnebrillen, functionele (sport) zonnebrillen en skibrillen van de volgende merken:

Skibrillen of Goggles

Een goede skibril / goggle is van groot belang voor een geslaagde wintersport. Niet alleen beschermt een goede skibril je ogen tegen schadelijke UV straling op de zonnige dagen. Op de dagen dat het weer slecht is zorgt een goggle met de juiste lens er voor dat u meer contrast en diepte ziet.

Skibril voor brildragers

 Ook voor mensen die in het dagelijks leven een bril op sterkte dragen hebben wij een grote collectie speciale OTG (over the glasses) skibrillen. Deze brillen hebben een groter frame met uitsparingen voor de pootjes van de bril zodat de gewone bril niet in de knel komt met het frame van de skibril. Het grotere frame zorgt ook voor een betere luchtstroom rond de bril waardoor de lens van de skibril en de gewone bril niet snel beslaan. Heb je desondanks nog steeds last van beslagen glazen? Kijk dan eens naar de Turbo Fan modellen van Smith zoals de Knowledge OTG Turbo Fan en de I/OX Elite Turbo Fan. Deze brillen zijn voorzien van een ventilatortje die er voor zorgt dat de warme en vochtige lucht uit het frame gelbazen wordt.

Casual en functionele (sport)zonnebrillen

Behalve voor skibrillen bent u ook voor een casual of sport zonnebril bij Baum Sport aan het goede adres. De zonnebrillen van Adidas Eyewear zijn ideaal voor activiteiten als skiën, wandelen, fietsen en/of watersport. Deze brillen kunnen tegen een stootje en bijna alle onderdeeltjes zijn te vervangen. De LST lens techniek van Adidas Eyewear zorgt voor goed zicht in alle omstandigheden. Uiteraard zijn de lenzen van de Adidas brillen ook te wisselen om zo de bril aan te passen aan de omstandigheden.

Ben je op zoek naar een meer casual zonnebril voor dagelijks gebruik? Kijk dan eens naar de zonnebrillen van Komono, POC of Sinner!

Maak nu je keuze en bestel makkelijk en snel op Baumsport.nl! Grote collectie, snelle levering!
Voor 22:00 besteld = zelfde werkdag verzonden!