Rossignol

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 69

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 69

Rossignol

Rossignol is één van de grote merken op het gebied van ski en snowboard materialen en wintersport kleding. In onze winkel en webshop vindt u een grote collectie ski's, skischoenen, skistokken en skibags en bootbags van het bekende wintersport merk Rossignol.
Ook op het gebied van snowboards en snowboardbindingen is Rossignol een top merk. De samengestelde sets van een Rossignol snowboard met bijpassende bindingen zijn altijd interessante aanbiedingen. 

Rossignol ski's, skischoenen en accessoires

Rossignol is een van de bekende merken als het gaat om top kwaliteit ski's. De collectie ski's van Rossignol bestaat voor heren uit vier verschillende lijnen:

  • Rossignol Pursuit all round en sportieve piste skis.
  • Rossignol Experience all mountain ski's
  • Rossignol Hero piste/race ski's
  • Rossignol 7 Series freeride ski's
In al deze lijnen zijn er verschillende modellen die qua sportiviteit en inzet bereik uiteenlopen van gemoedelijke all round ski's tot super sportieve en avontuurlijke ski's voor de (ver) gevorderde skiërs. Bekende modellen zijn de all round Rossignol Pursuit 16, de avontuurlijke Rossignol Experience 88, de super sportieve Rossignol Hero Elite ST Ti en de freeride knallers Rossignol Super 7 en Soul 7.
 
Voor dames bieden wij de Rossignol Unique en de Rossignol Temptation lijn aan. De Rossignol Unique 4 is een populaire dames ski die zich lekker ontspannen laat skiën. Voor de sportievere dames is er de Rossignol Unique 8.

Rossignol Alltrack skischoenen

De Rossignol Alltrack skischoenen zijn nieuw in de lijn. Mede door zijn pasvorm is dit een van de populairdere skischoenen van dit moment! De Rossignol Alltrack 80 W is een fijne all round dames skischoen. Voor de sportieve en avontuurlijke dames is er de Rossignol Alltrack Pro 110W.
Voor heren is er de keus uit de allround Rossignol Alltrack 90, de sportievere Alltrack Pro 100 en het topmodel is de Rossignol Alltrack Pro 130.
 
Uiteraard hebben we ook een uitgebreide collectie Rossignol skistokken en skitassen, skischoentassen en wheelies.

Rossignol snowboards en snowboardbindingen

Behalve top kwaliteit ski's is Rossignol ook een top merk op het gebied van snowboards en snowboardbindingen. De bekendste snowboarder op Rossignol snowboards is freerider Xavier de la Rue. Hij heeft zijn eigen snowboard; de Rossignol XV. Andere bekende modellen zijn de Rossignol One Magtek en het dames snowboard Rossignol Tesla. Behalve als los board worden de Rossignol snowboards ook in aantrekkelijke sets aangeboden met een bijpassende binding.

Rossignol skikleding

Rossignol is behalve een ski en snowboard merk ook een kledingmerk. De skikleding van Rossignol van Rossignol heeft niet alleen gave looks maar is ook van top kwaliteit. De collecite bestaat uit stijlvolle, stoere en sportieve skijassen, skibroeken, truien en vesten en handschoenen voor zowel dames als heren!

Bestel nu makkelijk en snel in onze webshop. Voor 16:00 besteld = zelfde werkdag nog verzonden.