Snowboard jas heren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Snowboard jas heren kopen

Op zoek naar een te gekke snowboard jas voor heren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben een grote collectie snowboardjassen van Burton in onze webshop en in de grootste shop-in-shop van Burton in onze winkel.

Naast super gave snowboard jassen hebben we natuurlijk:

Waterdichte snowboard jas voor heren

Dat een snowboardjack waterdicht moet zijn spreekt uiteraard voor zich. Maar wanneer is een snowboardjas nou waterdicht te noemen? Alle Snowboardjassen van Burton hebben een waterkolom van minimaal 10.000 mm. Vanaf een waterkolom van 10.000 mm mag je een jas compleet waterdicht in de regen of sneeuw noemen.  Pas bij een zeer hogedruk van bijvoorbeeld langdurig zitten kan er water naar binnen sijpelen.

Wil je geen concessies doen en ga je voor een 100% waterdichte snowboard jas? Ga dan voor een snowboard jack uit de [AK] collectie van Burton. Deze jassen zijn speciaal ontwikkeld voor de fanatieke snowboarders die geregeld de verse poeder opzoeken waar het kan. Daarnaast zijn de snowboard jassen uit de Alaska collectie voorzien van Gore-Tex.

Technische snufjes van een heren snowboard jas

Alle snowboard jassen van Burton zijn uitgevoerd met een sneeuwvanger. Deze zorgt ervoor dat er tijdens een val of schuiver geen sneeuw naar binnen komt. Wel zo handig toch?

Waar zitten de verschillen tussen de modellen nou precies in? Naast de kleur en de pasvorm zit het verschil voornamelijk in het materiaal van de stof en de isolatie van snowboard jas. Hoe dikker de isolatie hoe warmer de jas is. Ben je een actieve snowboarder en heb je het snel warm? Kies dan voor een wat dunner jas. Het voordeel van een dunnere jas is dat je kan werken met verschillende lagen.

Het is verstandig om een jas en broek te kiezen van hetzelfde merk. Je hebt dan een mooi snowboardpak waarbij je de broek aan de jas bevestigen zodat het snowboard pak goed op de plaats blijft zitten wanneer je onderuit gaat.

Ook met het ademend vermogen van de snowboardjassen van Burton zit het goed! Alle jacks hebben een minimale ademend vermogen van 5000 gr. Hiervoor geldt ook; transpireer je veel? Kies dan een jack met een hoog ademend vermogen.

Heren snowboard jas dragen als winterjas?

De tijd dat een snowboard jas baggy was is voorbij. Een groot gedeelte van de collectie winterjassen van Burton zijn geïnspireerd op het straatbeeld. Zo kan je de snowboard jas ook gewoon doordragen in de wintermaanden!

Rugbeschermer onder snowboard jas

Houdt tijdens het kiezen van de juiste maat rekening met het dragen van een rug beschermer of backprotector. Daarnaast draag je meerdere lagen kleding tijdens de wintersport. Koop je snowboard jas dus niet te strak!

Heb je nu nog vragen? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel te Hengelo.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.