Salomon Snowboard schoenen

Salomon Snowboardschoenen

Koop Salomon snowboardschoenen voor comfort en bescherming. Kijk eens koel terwijl je over de hellingen glijdt. Salomon snowboardschoenen hebben geen vergelijking. Deze laarzen kunnen gemakkelijk de bergen op en geven je een comfortabele pasvorm terwijl je over de witte terrein glijden. Ontworpen door een merk dat bekend staat als het middelpunt van de snowboardevolutie in schoenen, zijn de Salomon snowboardschoenen gewoon geweldig.

3 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren
 1. SALOMON IVY BOA BORDEAUX
  SALOMON IVY BOA Bordeaux
  € 279.95 € 195,97
 2. SALOMON IVY BOA Black
  SALOMON IVY BOA Black
  € 279.95 € 195,97
 3. SALOMON DIALOGUE 2016 - 2017
  SALOMON DIALOGUE 2016 - 2017
  € 269.00 € 170,00

3 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Een ervaring rijker met Salomon Snowboardschoenen

Aan het einde van de dag is wat je krijgt een fantastische snowboardenvaring en een goede uitstraling met dank aan deze schitterende laarzen. Salomon snowboardschoenen kopen en wees de koning van de hellingen. 

Wat maakt Salomon de beste keuze als het gaat om snowboardschoenen 

Elke snowboard enthousiast kent het verhaal achter Salomon's optreden. Dit merk biedt de beste schoenen om langs de dikke sneeuw te glijden. Koop Salomon snowboardschoenen dames of Salomon snowboardschoenen heren en maak deel uit van het verhaal. Hieronder staan enkele van de meest verbazingwekkende functies van deze sneeuwlegendes. 

Salomon snowboardschoenen van hoge kwaliteit 

Salomon snowboardschoenen dames en Salmon snowboardschoenen heren zijn voorzien van een geweldig materiaal dat is ontworpen om je te beschermen tegen het ruwe bergachtige koude weer. Ze komen volledig geladen. De buitenste laag is sneeuwbestendig en de zachte binnenlaag is ontworpen om je warm te houden en de zachtheid van je voeten te behouden. Dit betekent dat je, zolang je deze geweldige schoenen draagt, niets minder dan een geweldig comfortabel gevoel overdag verwacht. 

Hi-tech ontwerp Snowboardschoenen van Salomon

Koop Salomon snowboardschoenen en ontdek hoe het hi-tech ontwerp in deze schoenen is verwerkt. Maak kennis met de OrthoLite C3-inlegzolen die verkrijgbaar zijn in dubbele dichtheid om u die extra goede pasvorm te geven. Het mesh dat in de zool is verwerkt om vocht af te voeren en je voeten volledig droog te houden, is gewoon geweldig. Ze hebben ook geweldige buitenzolen om probleemloos op de bergen te wandelen. Maak kennis met deze geweldige functies op zowel Salomon snowboardschoenen heren en Salomon snowboardschoenen dames. 

Unieke uitstraling van Salomon

Salomon snowboard boots zijn bedoeld voor heren en dames die een prachtige look willen behouden, zelfs op de hellingen. Dit komt omdat de Salomon snowboardboots dames in een sexy design en een geweldige look zijn waardoor ze erg aantrekkelijk en extreem mooi zijn. Voor mannen krijg je stoere laarzen ontworpen om je te laten opvallen. Met al die geweldige functies zou je geen Salomon Snowboardschoenen in je collectie willen missen.

 

Inspiratie