Roxy Snowboards

Roxy Snowboards

Deze met zorg gefabriceerde Roxy snowboards zijn verkrijgbaar met sportieve moderne hippe prints. De snowboards zijn ideaal om mee te freestylen over het witte poeder, deze “boards” zijn de ultimate tool voor elke liefhebber van wintersport. Na jarenlange research en ontwikkeling is de snowboard Roxy een product die zijn weerga niet kent. Een geliefd merk onder de professionals en recreanten.

2 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Roxy Snowboards Kopen

Jij wilt een Roxy snowboard kopen wij zijn de trotse dealer van dit exclusieve merk. En helpen je graag bij het adviseren op weg welke Roxy versie bij jouw past. Voor iedere wintersporter met zijn eigen stijl hebben wij een Roxy Snowboard in huis. Het finesse zit hem in de kern en de verschillende verkrijgbare afgewerkte “sidewall”constructies.

Wat voor “freerider” ben jij? Onder de snowboards Roxy zijn keuzes genoeg.

Wij van Baumsport.nl vertegenwoordigen verschillende uitvoering van dit merk.Met name de:

  • ROXY ALLY BANANA 2018- 2019
  • ROXY XOXO AQUA 2018 - 2019
  • ROXY XOXO ZEBRA 2018 - 2019
  • ROXY TORAH BRIGHT 2018 - 2019
  • ROXY SUGAR BANANA 2018 - 2019
  • ROXY BANANA SMOOTHIE C2 2018 -2019

Al deze snowboard Roxy uitvoeringen hebben ieder aparte eigenschappen. Dit zit hem in de kern, de sandwichconstructie, de glasvezel laag, de sidewall constructie en als laatste de afwerking. Een Roxy Snowboard kopen? Kom gerust bij ons langs in Hengelo. Wij staan voor jouw klaar en helpen jou graag om de juiste keuze te maken

Van “Snurfer” tot snowboader. Een ontwikkeling van jaren.

Wat als een simpel speeltje was begonnen voor zijn kinderen, heeft Sherman Poppen ingenieur uit Michigan in 1965 geschiedenis gemaakt. Het “Snurfen” wat een kruising tussen snow en surfen is. Door twee ski's met elkaar te verbinden en een touw voor de besturing. Rond 1977 heeft Jake Burton Carpenter uit Vermont het ontwerp verbeterd door er stijve skischoen verbindingen op aan te brengen. Daarna heeft door de jaren heen het snurfboard aan populariteit verloren en is het doorontwikkeld tot bijv. de Roxy Snowboard van nu.

Een Roxy Snowboard kopen is gegarandeerd wintersport plezier.

Wij van Baumsport.nl vertegenwoordigen hoge kwaliteits A-merken die gebruikt worden in de topsport en geliefd zijn door recreanten. Een Roxy Snowboard kopen? Kom gerust langs voor advies.

Inspiratie