Rossignol Snowboards

Rossignol Snowboards

Wanneer je de beslissing gemaakt hebt om (voor het eerst) te gaan snowboarden, dan heb je hiervoor uiteraard het juiste materiaal nodig. Dit is de dag van vandaag niet meer zo evident, want er is dan ook zoveel keuze nu. Om je toch op de goede weg te helpen, willen we je een suggestie doen. Een Rossignol snowboard doet het altijd goed. Wij bieden zo'n Rossignol snowboard aan. Maar waarom zou je voor ons kiezen?

2 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren
 1. ROSSIGNOL ANGUS
  ROSSIGNOL ANGUS 2018 - 2019
  • Twin
  € 449.95 € 269,95
 2. ROSSIGNOL JUSTICE
  ROSSIGNOL JUSTICE 2018 - 2019
  € 459.95 € 319,95

2 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een Rossignol snowboard kopen bij ons? 

 • Een Rossignol snowboard is en blijft zeer betaalbaar bij ons.
 • Hoewel een Rossignol snowboard voor heren of een Rossignol snowboard voor dames zeer betaalbaar blijft bij ons, is en blijft een Rossignol snowboard voor dames of een Rossignol snowboard voor heren toch steeds van uitstekende kwaliteit. Dit geldt zowel voor Rossignol snowboard voor dames als voor een Rossignol snowboard voor heren.
 • Wil je een Rossignol snowboard kopen bij ons en doe je dit voor 21 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog naar jou verzonden. Zo hoef je er ook nooit lang op te wachten.

Een Rossignol snowboard kopen voor iedereen? 

Misschien ben je wel bang dat je niets zal vinden bij ons. Toch klopt dit niet helemaal. Zoals je al eerder kon lezen hier: we bieden een ruim aanbod aan. Dit betekent dat we een Rossignol snowboard voor dames alsook een Rossignol snowboard voor heren hebben. Deze bieden we aan in verschillende kleuren, prijsklassen enzovoort. Het is dan ook duidelijk dat iedereen wel iets kan vinden voor hem of haar. 

Zelf ook interesse in een Rossignol snowboard van bij ons? 

Wil je graag ook een Rossignol snowboard kopen bij ons? Bekijk dan zeker even op onze website welk aanbod we hebben. Heb je toch nog verdere vragen hierbij? Neem dan zeker contact op met ons. We helpen je zeer graag verder met al je verdere vragen!

 

Inspiratie