POC Goggles

POC Skibril

De POC skibril biedt waar voor uw geld wanneer je skibril koopt. Deze productlijn garandeert zowel bescherming voor uw ogen als een stijlvolle uitstraling. Het is weer die tijd van het jaar, de winter is hier en jij bent uw uitrusting aan het voorbereiden voor ski avonturen. Als jij heeft nagedacht over brillen om uw ski uitrusting extra pit te geven, dan is de POC skibril de optie die je moet overwegen. Hier is waarom je POC skibril moet kopen.

3 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren
 1. poc fovea black
  POC FOVEA CLARITY Tin blue
  Normale prijs € 179,95
  40% korting
  Speciale prijs € 107,97
 2. poc-fovea-white
  POC FOVEA white
  Normale prijs € 159,95
  39% korting
  Speciale prijs € 95,97
 3. POC ORB CLARITY White
  POC ORB CLARITY White
  Normale prijs € 249,95
  40% korting
  Speciale prijs € 149,97

3 producten

Sorteren

Positie Product Naam Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Aantrekkelijk, efficiënt en comfortable POC Skibrillen

POC heeft geweldig werk verricht met dit slanke ontwerp van skibril. Afgezien van alleen aantrekkelijk zijn, hebben deze POC bril een uniek gezichtsschuim ontwerp. Dit zorgt voor comfort en een strakke pasvorm die de bril stevig in uw gezicht houdt. Je zult echter onder de indruk zijn wanneer je zich realiseert dat deze POC bril niet tegen uw gezicht drukt. Dankzij de afmetingen van deze POC skibril kunnen ze goed tegen de helm worden geplaatst. Dit helpt om jouw gezicht warm te houden door te voorkomen dat er wind of sneeuw door lekt. Skibril in de winter en vooral wanneer skiën handig is om dit te voorkomen. De lenscoating is er in verschillende uitvoeringen en je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan jouw voorkeur wanneer je POC skibril kopen. 

De lens van de POC Skibrillen

De kwaliteit van de lens op elke skibril is belangrijk. POC heeft deze skibril gemaakt met unieke innovatie waardoor ze de leider in eyeweare zijn in vergelijking met andere producten. De lens van de POC skibril is, in tegenstelling tot andere skibrillen, buiten de bril geplaatst. Dit geeft je een breder gezichtsveld en het zal zijn alsof je ze niet eens hebt. In tegenstelling tot andere producten, bent jij ervan verzekerd dat wanneer je een POC skibril koopt, dit uw zichtbaarheid in één dag skiën zal verbeteren in plaats van het te belemmeren. De efficiëntie van deze krachtige skibril wordt verbeterd door siliconen handvatten erop. Deze bevinden zich aan de binnenkant van de riem en helpen voorkomen dat deze skiuitrusting bedekt. 

POC heeft ervoor gezorgd dat deze brillen de bescherming, het comfort en de zichtbaarheid uitstekend ondersteunen. Deze categorie van oogkleding is de beste gok voor iedereen die op zoek is naar een upgrade van hun wintersportuitrusting of op zoek is naar nieuwe apparatuur.POC skibril kopen.

Inspiratie