Osprey

Osprey is momenteel het rugzakken merk in de markt. De rugzakken van Osprey staat bekend om zijn comfortabele pasvorm Osprey rugzakken zijn verkrijgbaar voor dames of heren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Osprey rugzak bij Baumsport

Osprey werd geboren in 1974 in Californië op de zetel van een enkele naaimachine, met een hoofd vol ideeën en de wens om innovatieve rugzakken van de hoogste kwaliteit te ontwerpen en te bouwen. Tegenwoordig zetten Osprey rugzakken die pioniersgeest voort en worden ze gebruikt op de hoogste bergen tot de meest afgelegen eilanden en overal daar tussenin.

Milieu

  • Osprey ontwerpt en maakt alleen producten van hoge kwaliteit die lang meegaan.
  • Osprey produceert niet te veel producten en verkopen de overgebleven producten tegen opruimingsprijzen.
  • Osprey gebruikt zeer dure materialen en stoffen, daarom beperken ze verspilling tot een absoluut minimum.
  • De producten van Osprey zijn niet modegedreven, dus ze moedigen consumenten niet aan om producten te vervangen coordat ze versleten zijn.
  • Waar mogelijk repareren ze garantieproducten in plaats van ze te vervangen.
  • Waar mogelijk gebruiken ze recyclebare en gerecyclede materialen in verpakkingen - en beperken ze de verpakking tot minimum.

Getest door profesionals

Een belangrijke fase in het ontwerpproces van Osprey is het testen van prototypes. Ze maken niet alleen gebruik van decennia aan pack-expertise, maar ze doen ook een beroep op de gesponsorde atleten in het veld. Deze toegewijde professionals vertrouwen op hun apparatuur in enkele van de zwaarste en meest uitdagende omgevingen, waarbij ze zichzelf en de packs van Osprey tot het uiterste drijven. De gebruikte materialen en de gekozen eigenschappen moeten voldoen aan de behoeften van deze omgevingen en de atleten bij elke stap ondersteunen. Elk materiaal dat wordt geselecteerd als onderdeel van het ontwerp van het pakket, maakt deel uit van deze filosofie.

Het harnas en de heupgordel

Het harnas en de heupgordel zijn de belangrijkste banden op de rugzak, die hem op uw lichaam houden en helpen om de belasting naar de beenspieren over te brengen.

Het achterpaneel

Het achterpaneel is het contactpunt tussen de rugzak en je rug. Het helpt de lading van de rugzak te structureren en te ondersteunen, en biedt vaak comfort en ventilatie.

De body van de verpakking

De body van de verpakking is waar de inhoud zit. Vaak uitgerust met meerdere vakken, toegangspunten met ritssluiting of trekkoord en compressieriemen, is de body van de rugzak ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en te organiseren.

De buckles

De gespen en clips op Osprey-packs zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, terwijl ze sterk genoeg blijven om de straf van uitdagende buitenomgevingen te weerstaan. De meeste gespen zijn gemaakt van ABS-plastic of aluminium van vliegtuigkwaliteit.

Banden

Osprey-banden zijn ontworpen met een hoge treksterkte en slijtvastheid, en glijden ook gemakkelijk door laddersloten. Osprey-banden zijn meestal gemaakt van nylon en zijn vaak dubbel gestikt voor extra stevigheid.

Osprey App

vind je het nou moeilijk om de juiste backpack te vinden die perfect bij jou past? Geen probleem!

Download de Osprey PackSizer app.

Zeer vriendelijke no nonsense bejegening. Goeie deal met inruil. Aanrader.