Nitro Bindingen

Nitro bindingen van Baumsport

Team Nitro staat voor een overdaad aan technologieën, gericht op prestatie en levensduur. Deze bindingen zijn ontworpen voor de perfecte combinatie van kracht, comfort en flexibiliteit te bieden voor pro-level progressie, ongeacht de weersomstandigheden. Met stijl en controle het nemen van bochten is een van de puurste vormen van snowboarden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met Nitro bindingen koop je equipment uit de Nitro collectie die een perfecte bewegingsvrijheid en boardfeel geven. 

Wat je moet weten wat belangrijk is hoe je jouw bindingen aanpast. Zodat je jouw setup van je bindingen kan fine-tunen. Als jij niet zeker weet welke Nitro bindingen je wilt hebben kom dan gerust langs in onze winkel in Hengelo. Wij hebben de “know-how” en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers.

Verschillende Bindingen van Nitro

Deze Nitro bindingen zorgen ervoor dat je één wordt met je board voor een freestyle performance met optimale demping comfort en ondersteuning. Nitro bindingen koop je bij ons in de web(shop) deze bindingen hebben verschillende details gericht op diverse omstandigheden, zodat ieder met zijn eigen stijl en voorkeur bij ons gegarandeerd zal slagen. Hieronder een greep uit onze collectie: 

  • NITRO PHANTOM dark night 
  • NITRO TEAM dawn patrol 
  • NITRO TEAM drink water 
  • NITRO RAMBLER oj 
  • NITRO IVY port 
  • NITRO COSMIC coral

Duurzaam met Nitro bindingen

Team Nitro is er zich van bewust wat de impact heeft van het produceren en verzenden van Nitro snowboard producten. Zij geloven erin om hun producten constant te verbeteren om hun impact te verminderen. Daardoor produceren ze niet meer dan nodig is en creëren ze producten die lang meegaan. Zodat de productie cq product afval verminderd wordt. 

Team Nitro drink water bestaat uit teamrijders Bryan Fox en Austin Smith waarmee ze hun steun demonstreren voor hun positieve initiatief en een grote zaak als water.org.

Met bindingen van Nitro ben je verzekerd van kwaliteit wat lang meegaat.

De Nitro bindingen zijn pure high-tech producten die je een perfecte houvast geven maar ook tegelijkertijd een enorme bewegingsvrijheid. Deze bindingen bestaan standaard uit een baseplate, een highback, een ankle strap en een toe strap. Maar door de onderlinge aangepaste technologieën is er voor iedere snowboarder de juiste Nitro bindingen verkrijgbaar. Dit en voor nog veel meer wintersportartikelen ga je naar Baumsport.nl

Inspiratie