De winkel

Baum Sport by Milo; De ski- en snowboard specialist

Bij Baum Sport bent u aan het juiste adres voor een complete ski- of snowboard uitrusting, zowel in onze winkel in Hengelo (ov) als in onze webshop! Onze grote collectie ski en snowboard benodigdheden van uitsluitend topmerken als Atomic, Burton, Flow en Rossignol, Arbor, Salomon, Volant. vindt u op deze website overzichtelijk gesorteerd per categorie of per merk. Ook uw ski- en snowboard kleding van merken als PeakPerformance, The North Face, Burton, en J.C. de Castelbajac en Bogner bestelt u makkelijk en snel in onze online ski- en snowboard shop.

 Baumsport snowboard 2 baumsport snowboard 1 Baumsport ski 1

De mooiste sneakers, slippers, casual kleding en beachwear

Tijdens de zomer maanden is Baum Sport by Milo het adres voor hippe sneakers, slippers, casual kleding en beachwear van merken als Vans, Converse, Reef, Havianas, Ipanema, Lacoste, Oxbow en Vilebrequin. Shop op uw gemak in onze webshop voor nieuwe sneakers, slippers, polo, zwemshort of een reistas van The North Face. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel!

Daarnaast hebben wij ook 's zomers een breed aanbod ski's, snowboards, bindingen en schoenen. Uiteraard met aantrekkelijke zomer korting.

Het assortiment in onze fysieke winkel is 100% gelijk aan het online aanbod. Dus als u zich liever uitgebreid laat informeren en adviseren of producten wilt passen en vasthouden voordat u tot koop overgaat, kom dan gerust langs in onze winkel. Klik hier voor onze locatie.

Onze openingstijden zijn:

  • Maandag: 13:00 - 18:00
  • Dinsdag: 09:30 - 18:00
  • Woensdag: 09:30 - 18:00
  • Donderdag: 09:30 - 21:00
  • Vrijdag: 09:30 - 18:00
  • Zaterdag: 09:30 - 17:00
  • Zondag: Gesloten (Elke laatste Zondag van de maand koopzondag 12:00-17:00 uur, tenzij anders aangegeven op onze website)

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor private shopping buiten onze openingstijden? Neem dan contact met ons op!