Movement

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Movement ski's

Movement staat voor het maken van de beste ski's op de markt en daarbij schuwen ze innovatie niet. Bij Movement zijn ze niet bang om nieuwe concepten uit te proberen en de grenzen van het mogelijke op te zoeken en te verleggen. De ski's van Movement zijn 100% hand-made van de beste materialen en met de precisie die je van Zwitsers verwacht. Movement ski's staan voor top kwaliteit en prestaties op de piste, off-piste en in het park.

Light Rocker

De voordelen van een ski met rocker zijn niet meer te ontkennen. Door gebruik te maken van rocker in de tip en tail van de ski presteert de ski aanzienlijk beter in zware condities. Dit maakt het avontuurlijke terrein toegankelijker voor een grotere groep skiërs. Rocker mag echter niet ten koste gaan van de prestaties van de ski zoals deze in essentie bedoeld is. Daarom werkt Movement met meerdere soorten van progressieve rocker in combinatie met traditionele voorspanning. Dit zorgt er voor dat de ski exact voldoet aan de eisen van het soort skiër waar de betreffende ski voor bedoeld is. De meer piste / all-mountain gerichte ski's hebben minder rocker (Light Rocker 8) en meer voorspanning dan de meer all-mountain / freeride ski's met Light Rocker 10 of 12 in combinatie met progressieve camber (voorspanning). De ski's met een breedte van 95mm of meer hebben voor nog meer float een iets extremere rocker dan de modellen die smaller zijn, maar met behoud van de voorspanning voor grip en stabilliteit.Rocker Evolution


Bestel je nieuwe Movement ski's makkelijk en snel in onze webshop. Heb je advies nodig? Lees hier alles wat je moet weten over de verschillende soorten ski's, neem contact met ons op of kom langs in de winkel!